Jeg er ikke vild med lyng ....

Jeg har været til bryllup…..

234286842_1369263526Sikke en fest !!!

En af mine “gamle” skoleveninder skulle giftes. Jeg havde ikke set hende siden folkeskolen og besluttede mig for at overraske hende med en superflot bryllupskage, som min far lavede.

Vi blev alle hentet med bus og skulle så transporteres hen til stedet, hvor brylluppet skulle stå. For at overraskelsen med kagen ikke skulle gå i vasken, skulle min far selv sørge for at få den frem til rette sted. Han satte den flotte, lyserøde kage i mange, mange lag op på en trækvogn og begav sig af sted. Jow jow, man er vel på landet…..

Nå, men i bussen retter vi lidt på brudens kjole, som i øvrigt er super flot – og lyseblå.
Jeg spørger lige ind til, hvor de skal giftes og får at vide, at det er på det katolske rådhus.

Ups – tankerne begynder at vrimle. “Bruger man bryllups-kage til sådan en begivenhed?”

Undervejs går bussen desværre i stykker og min mor kommer og henter nogle af os.
Da vi skal over en lille bro, render vi ind i næste problem. En hestevogn er væltet lige i svinget, og der lå jord og halm ud over det hele. Yay – mere stress og mere forsinkelse. Værre bliver det, da min mor vælger at bakke ud i rabatten, hvor bilen jo selvfølgelig sætter sig fast og laver de flotteste kaskader af mudder bagud, fordi hun jo træder klampen i bund.

Vi når dog frem til selve festen. Bryllupsceremonien gik vi glip af. Øv også – skuffelse !!!

Ved festen mingler jeg og glæder mig over at hilse på folk, jeg ikke har set i mange år.
Blandt andet brudens forældre, som dog ikke synes at huske særlig meget om mig. Ok, jeg var jo også den stille pige dengang i folkeskolen og ikke den, der blev mest bemærket.

Men alt i alt – så er det, det mest forvirrende bryllup jeg nogensinde har været til.

 

Da vækkeuret ringede, blev jeg utrolig lettet over, at det bare var endnu en total mærkelig drøm 😀

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ikke vild med lyng ....