Jeg har været til bryllup.....

Jaaaaamen, det er da også for galt …..

6a00d8341c2f0953ef017d3db77ea7970c-700wiGosh, hvor har jeg bare sukket hele den kolde, lange vinter efter sol og varme, og hvad er det så der sker, når solen endeligt står højt på en skyfri, lækker-blå himmel ?

Jeg sidder stille og dryp-sveder og kan næsten ikke holde det ud !!

Hvorfor er det, at livet ikke bare kan være præcis som jeg vil have det ?

Stik mig lige en “date” med en person, der er nået så langt i sin personlige udvikling, at han/hun ser det positive i alt. Jeg skal bare snakke med personen i en halv time … bare en lille halv time. Så skal jeg dulleme nok få vendt den positive udvikling til noget helt andet.

Sådan er jeg nemlig !!

Det hedder sig, at mennesker med borderline-diagnosen ser livet sort eller hvidt.
Jeg kan så konstatere, at jeg ikke har Borderline – for mit liv er bare gråt i gråt. Ganske små nuance-forskelle er der, men så heller ikke mere end det da.

Hvorfor putte farver på lærredet, når det alligevel bare er noget klatmaleri , der aldrig kommer til at ligne det billede, jeg har i hovedet ? Nå ja – tegne og male kan jeg heller ikke!

Solen skulle jo komme og lette på det hele, ikk’ ? Okay – der er stadig lidt tid at give af – sommeren er jo trods alt ikke forbi endnu, men for dullen da – der er kun knap 5 måneder til jul *skriiiig* – og i år SKAL jeg bare være på forkant med de gaver – det SKAL jeg altså!

Nå, måske skulle jeg skylle blodet igennem med noget koldt vand – det er jo trods alt stadig sommer. Den sommer, der skulle blive MIN sommer! I det år, der skulle blive MIT år! Godt, at vi lige er blevet enige om, at der dog er 5 måneder tilbage af året at rykke i.

Gosh – det er jo for galt. Sidder og ser den über lækre Colin Farrell på TV – og tænker bare på, at jeg snart skal i seng – og sove.

Der er godt nok ingen grænser for, hvordan den snigende alderdoms endnu sløvere sind sørger for at give sig til kende, hva?

Forresten, kom ikke med gode forslag om at tage til stranden for at køle af – jeg har opsagt mine abonnementer hos både BMS-kraner og Greenpeace.

 

 

 

11

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har været til bryllup.....